Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

%25CE%2594%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2597%2B%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2599%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%2591%2B%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%259D%2B%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%25A3

Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ.


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ-ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.


ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

1.0. ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Ενεργοί Πολίτες - Μέλη - Τοπικοί Δημοτικοί Οργανισμοί
1.1. Ο πρώτος και βασικός κύκλος είναι οι ενεργοί πολίτες που ως Μέλη, ενώνονται και αποτελούν τους τοπικούς Δημοτικούς Οργανισμούς που είναι και η πηγή της εξουσίας.
1.2. Οι τοπικοί δημοτικοί οργανισμοί των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» επιλέγουν τους εκπροσώπους τους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Διαδημοτικό Συλλογικό Σώμα και στην Διοίκηση.
1.3. Η επιλογή πρέπει να βασίζεται στην αξιοκρατία ώστε η επιλογή να αναδεικνύει τους αρίστους μεταξύ αρίστων κάθε τοπικής ομάδας.
1.4. Η επιλογή γίνεται με την εκλογή σε αρχαιρεσίες αρχικά έξη (6) υποψήφιων και στη συνέχεια δώδεκα (12) εκ των οποίων επιλέγονται οι δυο (2) δια κλήρου και ο ένας
(1) επιλαχόντας που θα αντιπροσωπεύσουν την τοπική κοινωνία στο Διαδημοτικό Σώμα.

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.1. Αυτοί οι εκπρόσωποι των δημοτικών «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η Διαδημοτική αρχή η οποία είναι ο δεύτερος ομόκεντρος κύκλος.
1.2. Η Διαδημοτική αρχή είναι αυτή που προωθεί τα τοπικά θέματα εφόσον καλύπτουν τις προϋποθέσεις του αξιακού συστήματος και το πλαίσιο αρχών της πολιτείας προς επεξεργασία.
1.3. Η Διαδημοτική αρχή εκλέγει τα Τριακόσια Εξήντα (360) υποψήφια Μέλη του συνεδρίου εκ των οποίων δια κλήρου επιλέγονται τα Εκατόν Σαράντα Τέσσερα
(144) τακτικά μέλη οι οποίοι θα αποτελέσουν από κοινού το "Συνέδριο των 144 Τακτικών Μελών".

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

1.0 ΤΡΙΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (144) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1.1. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου είναι ο τρίτος ομόκεντρος κύκλος του οριζοντίου συστήματος διακυβερνητικής.
1.2. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου είναι η νομοθετική εξουσία και είναι υποχρεωμένοι να εκπροσωπούν επάξια αυτόν τον θεσμικό τους ρόλο.
1.3. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου εκλέγουν σε γενικό συνέδριο τον Πρόεδρο του Φορέα από τους προτεινόμενους υποψηφίους.

ΓΕΡΟΥΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΓΕΡΟΥΣΙΑ
1.1. Η Γερουσία είναι ο τέταρτος ομόκεντρος κύκλος του οριζοντίου συστήματος κυβερνητικής.
1.2. Η Γερουσία δεν είναι εκλεγμένη άλλα διορίζεται. Το 50 % εκλέγεται από τα Τακτικά Μέλη και το 50 % από το Συμβούλιο των Εννέα.
1.3. Η Γερουσία παράσχει τεχνοκρατική συμβουλευτική υποστήριξη και γνωματεύει στο έργο των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου και ελέγχει για την τήρηση του αξιακού συστήματος και του πλαισίου αρχών για κάθε νομοθέτημα.
1.4. Αποτελείται από όλων των ειδικοτήτων επιστήμονες όπως: φιλόλογοι αρχαιολόγοι, οικονομολόγοι, τραπεζικοί, στρατιωτικοί, φυσικοί, χημικοί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, νομικοί, καλών τεχνών, ιατροί, κ.α.
1.5. Οποιοδήποτε νομοθέτημα από την νομοθετική αρχή πρέπει να εγκριθεί από την Γερουσία τόσο από τεχνοκρατικής άποψης όσο από αξιακής για να προχωρήσει προς τελική έγκριση από το Συμβούλιο των Εννέα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9)

1.0 ΠΕΜΠΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: 9 Τακτικά Μέλη
1.1. Κεντρικό Συμβούλιο των Εννέα, επιτροπή ελεγκτική και εκτελεστική αρχή. Η επιτροπή των Εννέα ως ελεγκτική και εκτελεστική αρχή είναι ο πέμπτος ομόκεντρος κύκλος του οριζόντιου συστήματος διακυβέρνησης.
1.2. Προτείνονται δεκαπέντε (15) Μέλη από τον Πρόεδρο και με ψήφο από το Σώμα των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου εκλέγονται τα Εννέα (9) Μέλη.
1.3. Το Εννεαμελές Συνέδριο, που ενεργεί ως η Ελεγκτική και η Εκτελεστική Αρχή είναι η ενδιάμεση Αρχή όλων των προηγουμένων Αρχών με τον Πρόεδρο.
1.4. Τα νομοθετήματα από τη Γερουσία εγκρίνονται από το Κεντρικό Συμβούλιο των Εννέα και μετά αποστέλλονται στα τακτικά Μέλη του συνεδρίου προς ψήφιση και Θεσμοθέτηση.
1.5. Το Συμβούλιο των Εννέα είναι η ανώτερη αρχή μετά τον πρόεδρο για την λειτουργία του Φορέα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ

1.0 ΓΕΝΙΚΑ
1.1. Ο Πρόεδρος εκλέγεται όπως περιγράφεται στο πάρα κάτω άρθρο.
1.2. Ο Πρόεδρος του φορέα επιλέγει τους Πενήντα (50) Συμβούλους του όπως αποφασίσει ο ίδιος.
1.3. Ο Πρόεδρος δίνει το δικαίωμα στους Συμβούλους να τον εκπροσωπούν κατά επιλογή του προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Ελληνισμού σε όλον τον πλανήτη.
1.4. Ο Πρόεδρος έχει το απόλυτο δικαίωμα στον ορισμό και στην καθαίρεση των 50 αυτών Συμβούλων του. Αυτοί οι 50 Σύμβουλοι, εκπροσωπούν τον Πρόεδρο σαν να είναι ο ίδιος παρόν με όλες του τις δυνατότητες και τις εξουσίες του, στον ΟΗΕ σε διεθνή δικαστήρια, σε χώρες, σε αρχηγούς κρατών και οπουδήποτε κριθεί αναγκαίο για θέματα που άπτονται του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας απανταχού της Γαίας όπως: για ομογενείς οικισμούς σε όλον τον πλανήτη, για παγκόσμια πνευματικά δικαιώματα, παγκόσμια κληρονομικά δικαιώματα όπου υπάρχει ίχνος ελληνισμού σε κάθε ανασκαφή, μουσείο κτλ και σε ότι αφορά και ανήκει παγκοσμίως στο ελληνικό γένος, όπως πολιτισμός επιστήμη, τέχνη, τεχνουργήματα, πολιτική, γεωστρατηγική, κλπ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΗ, ΑΝΑΘΕΣΗ,
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ

1.0. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
1.1. Ο Πρόεδρος ενεργεί πάντοτε ως ο Θεσμικός Θεματοφύλακας των Αξιών, Αρχών και Νόμων του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" και κατ' επέκταση της Ελλήνων Πολιτείας που περιγράφονται στο παρόν καταστατικό και στην ιδρυτική διακήρυξη.
1.2. Κατέχει τη θέση του αξιοκρατικά εκλεγμένου από τη βάση των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου οι οποίοι εκπροσωπούν όλα τα Μέλη του Φορέα και αντιπροσωπεύει τη δεοντολογία, την πολιτική και τη στρατηγική του πολιτειακού φορέα της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
1.3. Υποχρεούται να ενεργεί πάντοτε για λογαριασμό του Έλληνα, συμφώνως με τους όρους και τις προϋποθέσεις δυνάμει του παρόντος καταστατικού και της ιδρυτικής διακήρυξης και όλες του οι πράξεις και ενέργειες θα πρέπει να εντάσσονται και να
είναι σύμφωνες με τους Ελληνικούς νόμους και τη νομοθεσία.
1.4. Του ανατέθηκε και εκχωρήθηκε το μόνιμο δικαίωμα, να προβαίνει σε οιανδήποτε ενέργεια, εντός των ορίων του νόμου, αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο, για να δομήσει τις προϋποθέσεις (οικονομικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.ο.κ.) ούτως ώστε να στηρίξει παντοιοτρόπως όλες τις ανάγκες, υλικές και πνευματικές, του απανταχού Ελληνισμού στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο στερέωμα, ούτως ώστε να επιτευχτεί η καθολική απελευθέρωση της Ελλάδος, των Ελλήνων και των ανθρώπων και η εγκαθίδρυση της Ελληνικότητας με τις Ελλάνιες αξίες, αρχές και τους τρεις πολιτειακούς νόμους της νομοτέλειας για την Ελλήνων Πολιτεία σε όλο τον πλανήτη.
1.5. Οι δεδηλωμένοι στο παρόν στόχοι και σκοποί, τίθενται ως υποχρέωση και καθήκον προς τον Πρόεδρο για να υποστηριχθούν οι Έλληνες γενικότερα, με όποιο μέσο χρειαστεί. Δια μέσου της δόμησης οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής
στρατηγικής και όπως περιγράφεται στο παρόν, θα στοχεύσει στην άμβλυνση της τρέχουσας οικονομικό-πολιτικό-πολιτιστικής κρίσης και στη βελτίωση των πόρων ούτως ώστε να επιτευχθούν οι τιθέμενοι στόχοι και να εξελιχθεί η Ελληνική πολιτεία σε μια βιώσιμη και υγιή πορεία αειφόρου ανάπτυξης, ισορροπίας και ευημερίας.
1.6. Ο Πρόεδρος, θα μπορεί να ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση, να διοικεί και να λαμβάνει αποφάσεις κατόπιν διαβουλεύσεως για τα θέματα που άπτονται των καθηκόντων του και συμφώνως των κανόνων και των κανονισμών του παρόντος καταστατικού με ευθύνη και φροντίδα για τη χρηστή διαχείριση των ενεργειών και δράσεων κατά τη δική του κρίση, αλλά πάντοτε ενεργώντας με σεβασμό προς τις θεσμοθετημένες αποφάσεις της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», των νόμων της χώρας και προς όφελος των Μελών και Πολιτών που εκπροσωπεί.
1.7. Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος θα πρέπει να έχει Ελληνική ιθαγένεια (εξ αίματος και DNA) που όχι μόνο θα είναι ελληνικά ομιλών αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που μόνο θα σκέφτεται, σχεδιάζει, έχει πρόθεση και θα δημιουργεί στοχευμένη στρατηγική για να εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδος αλλά και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο επίπεδο («προθέσεις») και θα πρέπει να πληροί τις αυστηρές προϋποθέσεις των «προθέσεων» όπως καθορίζονται στο παρόν.
1.8. Ο Πρόεδρος διατηρεί δικαίωμα αρνησικυρίας (Veto), επί των αποφάσεων του Συμβουλίου των Εννέα, της Γερουσίας, των 144 τακτικών Μελών και των διαφόρων επιτροπών, καθώς και στις δράσεις και ενέργειες των Πενήντα Προέδρων αντιπροσώπων στο εξωτερικό όπου, όταν και όπως κριθεί αναγκαίο.
1.9. Το αξίωμα του Προέδρου είναι ασυμβίβαστο με οποιοδήποτε άλλο αξίωμα, θέση ή έργο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ:

1.1. Διατυπώνει τις θέσεις του Φορέα σε κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται στην πολιτική ζωή της χώρας.
1.2. Προΐσταται της Οργάνωσης του Φορέα, συντονίζει και εποπτεύει τη λειτουργία της.
1.3. Προεδρεύει ο ίδιος ή πληρεξούσιος αντιπρόσωπος αυτού, του Συμβουλίου των 9, της Γερουσίας, του συμβουλίου των 50, καθώς και της Γενικής Συνέλευσης των Τακτικών Μελών.
1.4. Συγκαλεί το Τακτικό και Έκτακτο Συνέδριο του Φορέα, όπως περιγράφεται στο παρόν.
1.5. Έχει την ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων του Φορέα όπως θα θεσμοθετούνται συμφώνως με τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα.
1.6. Επιλέγει από την ομάδα των εκλεγμένων συνέδρων τα 15 Μέλη που θα απαρτίσουν μετά από εκλογή το τελικό Συμβούλιο των Εννέα και όπως περιγράφεται στο παρόν.
1.7. Επιλέγει, Ορίζει και Καθοδηγεί τους Πενήντα (50) συμβούλους του εν δυνάμει Προέδρων που θα αντιπροσωπεύουν τον ίδιο για τις χώρες που θα επιλεγούν στο Εξωτερικό.
1.8. Συγκαλεί υποχρεωτικά κάθε χρόνο, ή εκτάκτως, όταν το κρίνει αναγκαίο, σε Εθνική Συνέλευση - Συνδιάσκεψη όλα τα Τακτικά Μέλη, σχετικά Συμβούλια, Φορείς, Οργανώσεις κτλ. Σκοπός της Εθνικής Συνέλευσης είναι η πολιτική και οργανωτική
ενημέρωση και ο συντονισμός των σχετικών δραστηριοτήτων για την πορεία του Φορέα ή για ότι άλλο κριθεί αναγκαίο.

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

1.1. Ο Πρόεδρος εκλέγεται απ' ευθείας από την Γενική Συνέλευση των Τακτικών Μελών.
1.2. Ο Πρόεδρος θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στο παρόν.
1.3. Η προεδρική περίοδος αρχίζει από την ημέρα εκλογής του.
1.4. Ο Πρόεδρος υποχρεωτικώς θα πρέπει να φέρει την πραγματική του Ελληνική ταυτότητα, η οποία μπορεί μόνον να καταχωρηθεί ως αδιαμφισβήτητα αυθεντική ελληνική βάσει του αίματος και DNA.
1.5. Η εκλογή του Προέδρου γίνεται με δημόσια ψηφοφορία στο πρώτο συνέδριο των εκλεγμένων Τακτικών Μελών.
1.6. Η εκλογή του Προέδρου απαιτεί τη συγκέντρωση των περισσότερων ψήφων από τους Σύνεδρους.
1.7. Σε περίπτωση ισοψηφίας η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αμέσως μεταξύ των ισοψηφησάντων. Κατά τη δεύτερη ψηφοφορία εκλέγεται Πρόεδρος αυτός που έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.
1.8. Αν ο Πρόεδρος του Φορέα, που είναι ταυτόχρονα και Πρωθυπουργός ή Πρόεδρος, εκλείψει με οποιονδήποτε τρόπο, εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 28 παρ. 2 του Συντάγματος. Η εκλογή νέου Προέδρου του Φορέα γίνεται από Έκτακτο Συνέδριο.
1.9. Σε τέτοια περίπτωση, το κεντρικό Εννεαμελές συνέδριο, από κοινού οι Σύνεδροι εκτελούν καθήκοντα προσωρινού Προέδρου, μέχρι την τελική εκλογή του νέου Προέδρου. Το Συμβούλιο των 9, συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες εξουσίες, υποχρεώσεις και καθήκοντα όπως ο προηγούμενος Πρόεδρος μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

1.1. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος, δεν δύναται να συνεχίσει λόγω παραίτησης, θανάτου ή διανοητικής ανικανότητας, τότε και μόνο τότε, ο οποιοσδήποτε νέος διορισμένος Πρόεδρος ο οποίος(α) έχοντας διοριστεί δυνάμει των ιδίων εξουσιών που παρέχονται στον αρχικό Πρόεδρο στο παρόν καταστατικό, θα πρέπει υποχρεωτικά και αμετάκλητα να συνεχίσει να ενεργεί με τις ίδιες αξίες, αρχές και νόμους, περιορισμούς και όλες τις αρμοδιότητες, που καλύπτονται στο παρόν και στην ιδρυτική διακήρυξη.
1.2. Η οποιαδήποτε μεταβίβαση/ ανάθεση/ κληρονομική μεταβίβαση από τον Πρόεδρο σε ένα νέο Μέλος- Πρόεδρο κάποιων αρμοδιοτήτων του, όπως ορίζεται στην πιο πάνω παράγραφο, θα πρέπει να διακοπεί και η ανάθεση θα θεωρηθεί ως άκυρη και δεν θα έχει καμία ισχύ, σε περίπτωση που ο νέος Πρόεδρος, ενεργεί ή διαπράττει οποιαδήποτε σχέδια ή δράσεις που αποδεδειγμένα δεν συμφωνούν με το καταστατικό της Ε.ΣΥ. δεν πράττει βάσει των αξιών, αρχών και νόμων της «ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ή/ και αποτελούν ή/και φέρει σε κίνδυνο πολιτιστικά, στρατιωτικά/ γεωπολιτικά, την εθνική και προσωπική ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, ή ακόμα και
την τιμή της χώρας για την Ελλάδα ή τον Ελληνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.
1.3. Ο Πρόεδρος, δύναται να φέρει την ευθύνη προσωπικά ειδικού ανέκκλητου πληρεξουσίου που του έχει ανατεθεί πριν ή κατά την διάρκεια της θητείας του για υλοποίηση έργων, πράξεων και ενεργειών που αφορούν στον Ελληνισμό γενικότερα, όπως του ανατέθηκε από την πολιτεία/ Δήμους ή/ και τους Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας ή/και των μελών των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών (Εταιρειών
Αστικής Ευθύνης) Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία "Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Τοποθεσία)".
1.4. Σε περίπτωση που, λόγω πολιτικών ή διοικητικών αλλαγών ο Πρόεδρος αντικατασταθεί και ένας νέος εκλέγεται ή διορίζεται στη θέση του αρχικού, οι εντολές για την υλοποίηση των τιθέμενων στόχων που δίδονται με το παρόν, ισχύουν και
μεταβιβάζονται στον Νέο Πρόεδρο που υποχρεούται να ενεργεί για την υλοποίηση των υποχρεώσεων του. Λόγω του ότι ο Πρόεδρος και κατ’ επέκταση όλοι οι πολίτες έχουν έννομο συμφέρον, όλες οι πράξεις και ενέργειες που έχουν προχωρήσει ή/και ήδη ολοκληρωθεί κατά τη θητεία του προηγούμενου Προέδρου, θα πρέπει να είναι αμετάκλητες και μη αναστρέψιμες και ο Νέος Πρόεδρος δεν θα μπορεί ν’ αναιρέσει ή ν’ αντιστρέψει οποιεσδήποτε τέτοιες πράξεις και υποχρεωτικώς οφείλει να συνεχίσει και να διατηρήσει σε ισχύ την ανάθεση, μέχρις ότου υλοποιηθούν όλα τα καθήκοντα, στόχοι, πράξεις και ενέργειες που προβλέπονται στο εν λόγω καταστατικό, προς όφελος του Ελληνικού Λαού γενικότερα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. ΓΕΝΙΚΑ
1.1. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
1.2. Θα απαρτίζεται από Πέντε (5) Τακτά μέλη και 2 αναπληρωματικούς (Δικαστές, Εισαγγελείς κ.α.).
1.3. Τα Μέλη είναι αιρετά.
1.4. Εκλέγονται δια των εξετάσεων και βάσει της επιστημονικής τους κατάρτισης.
1.5. Θητεία: Τέσσερα έτη με πιθανότητα για ακόμα άλλα τέσσερα υπό προϋποθέσεις.
Στο τέλος της Θητείας, τα μέλη δεν θα μπορούν να υπηρετήσουν ποτέ ξανά στην ίδια θέση, εκτός εάν συντρέχει σοβαρός λόγος.
1.6. Προτείνονται από τα Τακτικά Μέλη του συνεδρίου των Εκατόν Σαράντα Τεσσάρων (144) και Εκλέγονται από το Συμβούλιο των Εννέα (9).

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

 
 
 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

 


Ε.ΣΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ: 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ΣΑΛΩΝΩΝ

ΤΗΛ 6909572908

email esyamfisas@gmail.com

ΣΕΛΙΔΑ Ε.ΣΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

TWITTER ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ @esyamfissa1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια